BejelentésA mi iskolánk
Nyírmeggyes -IPR-

MENÜIPR MUNKACSOPORTOK

 

 

 

Projektmenedzsment - Legfőbb feladata a pedagógiai rendszer hatékony működtetése, az anyagi források megteremtése, pályázatírás, az adminisztrációs teendők segítése, ellenőrzése.

 

Óvoda-iskola átmenetet támogató munkacsoport – Az óvodával együttműködve segíti a gyermekek beilleszkedését az iskolába.

 

Intézményi Környezeti CSoport – Kapcsolatot épít és tart fenn, közös programokat szervez a településen működő Felnövekvő Nemzedékért ’96 és a NEEKA Alapítvánnyal, a Néptánc és Népművészeti Egyesülettel. Nyomon követi a tanulók középiskolai továbbhaladását.

 

Ellenőrzési- Mérési-Értékelési csoport – Az országos kompetenciamérés eredményeinek elemzésével segíti a pedagógiai munka fejlesztését. Koordinálja a helyi tantárgyi méréseket.

 

Módszertani adaptációt segítő munkacsoport: A munkacsoport feladata olyan módszerek, ill. módszertani elemek felkutatása, adaptációja és terjesztése a pedagógusok körében, amelyek elősegítik az integrációs program végrehajtását, támogatják az esélyegyenlőség biztosítását.

 

 

 Hírek
Középiskolai felkészítés

A középiskolába készülő HHH-s tanulóink előkészítő foglalkozásokon vehetnek részt. Jelenleg gőzerővel készülnek a felvételire. Nagyon fontos, hogy a felvételi típus feladataival megismerkedjenek.

tovább >>


AJTP

Ebben a tanévben három tanulónk pályázik az Arany János Tehetséggondozó Programba. Ketten Debrecenben illetve egy tanuló Nyiregyházán szeretne "Aranyos" diák lenni. Ismét közel 600 diák kerülhet be az Arany János Tehetségondozó Programba. tanévben. A programba bejutó tanulók az ország legkülönbözőbb pontjain, 21 középiskolában kezdhetik meg tanulmányaikat abban a reményben, hogy a középiskolát követően majd felsőfokú tanitézmények hallgatói lehetnek. A képzés 5 éves, a tanulók 0. évfolyamon kezdik meg tanulmányaikat. A program a bekerülő tanulók számára speciális kollégiumi ellátást is biztosít.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!